martie 28, 2016

Misiune. Viziune. Valori.

abrc_new_grey

VIZIUNE

Noi credem intr-o lume in care sportul va sprijini fiecare individ pentru a trece dincolo de limitele sale fizice si emotionale, dincolo de orice constrangere materiala sau financiara, pentru a contribui la indeplinirea idealurilor proprii si ale comunitatii din care face parte.

MISIUNE

Bucharest Running Club faciliteaza accesul indivizilor, comunitatilor si companiilor in realizarea obiectivelor personale printr-un stil de viata activ si sanatos, oferind acestora posibilitătea de a avea un impact pozitiv în societate. Pentru a realiza acest lucru pe noi ne uneste pasiunea si spiritul de echipa, respectul pentru ceilalti si pentru natura, intr-un puternic si absolut spirit de fair-play.

VALORI

Bucharest Running Club dezvolta, personalizeaza ai implementeaza integral concepte de evenimente sportive de masa pe piata din Romania, in deplina concordanta cu normele si standardele sportive internationale. Prin implementarea experientei vaste in organizarea de evenimente sportive, BRC doreste sa faciliteze accesul indivizilor, comunitatilor, companiilor in realizarea scopurilor proprii prin sport si in alegerea unui stil de viata echilibrat intr-o armonie perfecta cu natura si cu societatea.