Oana NASTASE

oanaDirector, Bucharest Running Club // Parteneriate si sponsorizari
+4-0744.556.576 – oana.nastase [ a t ] abrc.ro

Eu cred mult in efortul si constiinta personala care, o data trezite la nivelul fiecarui individ, se creaza transformare si schimbare la nivel macro. Schimbarea in bine incepe de la mine, de la tine si cu fiecare om in parte. Alergarea este o parghie subtila care il face pe alergator sa fie un om mai bun decat varianta lui sedentara.

Alergatorul ca profil general este o persoana educata, civilizata, care doreste sa-si depasesca limitele, care are preocupari pentru comunitatea in care traieste; devine mai constient de sine, de mediu, de aerul pe care-l respira, de curatenia orasului – a strazilor si a parcurilor pe unde alearga, incepe sa doneze, sa contribuie cu ceva in afara propriului interes si a propriei persoane.

  • Peste 15 ani de experienta in project management & business communication.
  • Februarie 2011 – distinsa cu premiul “Cea mai activa femeie in afaceri si activitate sociala”, de catre Televiziunea Romana, Camera de Comert si Industrie si reprezentanti ai presei.
  • Martie 2011 – distinsa cu premiul “Cel mai bun program adresat comunitatii”, de catre Community Relations Association & American Chamber of Commerce, pentru un program national de responsabilitate sociala derulat de o companie.