octombrie 13, 2017

Daniel Osmanovici

“Când am alergat pentru prima dată cei 42,195 de kilometri am făcut-o pentru a-mi depăși limitele. Acum nu mă mai interesează performanța și mă implic în latura umanitară a acestor competiții. Alerg pentru cei care nu o pot face și pentru a-i determina pe oameni să practice sportul”.

daniel-ostmanovici

Daniel Osmanovici a reuşit a realizat cel mai lung buletin meteo din lume. Timp de 37 de ore şi 10 minute a stat în emisie şi a prezentat buletinul meteo, care avut drept scop social ajutarea unei fetițe greu încercate de viață, Daniel Osmanovici a depăşit cu 3 ore recordul mondial. Timp de 37 de ore a prezentat buletine meteo, a stat de vorbă cu invitaţii şi a răspuns mesajelor venite de la cei peste 300.00 de oameni care i-au urmărit pe internet maratonul.

Din 2013 scrie pe propriul blog www.tataincepator.ro despre provocările vieții de părinte, dar și despre bucuriile și împlinirile pe care i le aduce Tea, fiica lui, fiind de altfel primul blog pe teme de parenting al unui bărbat. O altă pasiune a lui Daniel sunt probele de alergare la maraton. Din 2011 participă constant la acest gen de evenimente, atât din țară cât și în străinătate.

În prezent, Daniel este unul dintre profesorii de la Intact Media Academy, cursul său fiind unul extrem de apreciat de către cursanți.

www. tataincepator.ro