Bucharest Running Club @Zurich Marató de Barcelona

Dupa Lisabona, Chisinau, Paris si Istanbul in 2015, campania Bucharest Running Club de promovare a Maratonului Bucuresti si Semimaratonului Bucuresti continua si in 2016. Prima destinatie din acest an a fost Zurich Marató de Barcelona (10-12 martie).

Cum a fost? Iata ce ne scrie un vizitator – Dr. Alexander Roeder, alergator din Germania:

alex99 Marathonmesse

Dr. Alexander Roeder, alergator din Germania, in standul Bucharest Running Club

Standul vostru a fost, cu siguranta, cel mai atragator si amuzant din toata expozitia! Sper sa va revad si, dupa cum v-am spus, intentionez sa particip la Maratonul Bucuresti impreuna cu toata echipa mea de alergatori. Dupa intalnirea din Barcelona, interesul nostru pentru Bucuresti este inca si mai mare.

Ce au apreciat vizitatorii din ceea ce au aflat despre Bucuresti si evenimentele noastre de alergare: traseul plat al curselor (ceea ce le face rapide), aceleasi conditii oferite alergatorilor, ca la orice competitie similara majora, ospitalitatea romaneasca, taxele mici de inregistrare, continutul kit-ului de participare – in special tricoul tehnic adidas.

Desigur, colegii nostri Madalina si Bogdan nu aveau cum sa fie trecuti cu vederea. Simpatici si plini de viata, au fost gazde bune pentru toti vizitatorii standului Bucharest Running Club 🙂

Campania de promovare externa continua si deja ne pregatim pentru urmatoarea destinatie: Maratona di Roma (7-9 aprilie)!

Bogdan, as Count Dracula and Madalina, wearing a Romanian national costume

Bogdan, intruchipand-ul pe Contele Dracula si Madalina, purtand un frumos costum popular romanesc

mic DSC_0383 mic 98 Marathonmesse

Această intrare a fost publicată în Articole . Pune legătura în semnele de carte.